+90 362 312 1919/2800 (Dekanlık)

+90 362 312 1919/2805 (Öğrenci İşleri)

+90 362 457 67 67 (Hayvan Hastanesi)

Misyonumuz;

        Yeterli bilgiye sahip etik değerlere bağlı toplumsal sorumluluk bilinci gelişmiş akılcı yaratıcı üretken ve dünyadaki güncel gelişmeleri izleyebilen; ulusal ve evrensel sorunları saptayabilen ve çözüm üretebilen demokratik laik ve vatanını seven veteriner hekimler yetiştirmek; ulusal ve evrensel sorunlara çözüm önerileri geliştirebilecek ülke gelişimine ve evrensel bilime katkı sağlayacak projeler üretmek ve özgün araştırmalar yapmak; toplumun ihtiyaçlarına yönelik ve çevreye duyarlı yüksek standartlarda kaliteli güvenilir ve hızlı hizmet vermektir.

Vizyonumuz;
        Eğitim, araştırma ve hizmet alanlarında yurt içi ve yurt dışında tanınan sorun çözme konusunda becerikli çağdaş katılımcı çalışanı ve öğrencisi olmaktan onur duyulan ve tercih edilen bir veteriner fakültesi olmaktır.

Kamu Hizmet Standartları
        Üniversitemiz Birimleri tarafından sunulan hizmetlere ilişkin başvurularda istenen belgelerin ve en geç tamamlanma sürelerinin tespit edilerek standartlaştırıldığı ayrıca bu standartlara uyulmaması halinde müracaat edilecek yerlerin ilan edildiği sistemdir. Üniversitemiz Kamu Hizmet Standartlarına Ulaşmak için TIKLAYINIZ.