2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Dersler (5-i)

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren 5-ı Dersler'i (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İş Sağlığı ve Güvenliği) (İngilizce Hariç) alacak olan öğrenciler, derslerini Uzaktan Eğitim ya da Cumartesi Günleri Yüz Yüze Eğitim seçeneği ile alabilecektir.

Derslerini uzaktan eğitim yoluyla alan öğrencilerin ücret ödemesi gereklidir. Derslerini Cumartesi günleri alan öğrenciler ise herhangi bir ücret ödemeyecek, derslere yüz yüze katılmak zorunlu olacaktır.

Üniversitemize ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler İngilizce derslerini sınıflarında yüz yüze görecektir (İlahiyat Fakültesi, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Hukuk Fakültesi öğrencilerine seçenek sunulacaktır).

Ara sınıflarda okuyan ve İngilizce dersini alttan alan öğrenciler eski müfredata dahil oldukları için, derslerini yüz yüze almak isterlerse Cumartesi günü gelecekler, Uzaktan Eğitim yoluyla almak isterlerse ücret ödeyeceklerdir.