IVSA Samsun Etkinliği

Veteriner Hekimlik öğrencilerinden oluşan IVSA Samsun (Uluslararası Veteriner Hekim Öğrencileri Topluluğu) ekibi ile IVSA Münih (Ludwig Maximilian Üniversitesi) ekibi arasında yakın zamanda bir exchange programı gerçekleştirdi. 24-30 Mayıs tarihleri arasında ise IVSA Münih ekibinden 6 kişi, IVSA Samsun ekibi olarak Samsun'da ağırlandı

Fakültemiz ve Hayvan Hastanemizin yanında eski mezunlara ait olan özel klinik tanıtımı da yapıldı. Bunun yanında barınak, kedi kasabası, Amazon Köyü, Atatürk Anıtı ve müzeler gibi Samsun’a ait bir çok yer ziyaret edildi. Kültürel gezilerin yanında sosyal etkinliklerle de misafirlerimizle keyifli vakit geçirildi. Farklı kültürler ve farklı eğitim olanaklarını görmek açısından faydalı olan bu etkinlik, 30 Mayıs’ta misafirlerimizin uğurlanmasıyla son buldu.