Kedilerde Akut Ağrının Değerlendirilmesi ve Yönetilmesi Çalıştayı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Didem PEKMEZCİ yürütücülüğünde gerçekleştirilen ‘Kedilerde Akut Ağrının Değerlendirilmesi ve Yönetilmesi’ başlıklı çalıştay başarıyla tamamlandı.



18 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşen ve Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet TÜTÜNCÜ’nün açılış konuşmalarını yaptığı çalıştayda projede araştırmacı olarak yer alan Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Hayvan Davranışları konusunda uzman Prof. Dr. Ebru YALÇIN, Veteriner Fakültemiz İç Hastalıkları Anabilim Dalından Prof.Dr. Didem PEKMEZCİ, Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalından Prof.Dr. Serhan Serhat AY ve Cerrahi Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Taylan ÖNYAY intörn öğrenciler ve Veteriner hekimler ile bir araya geldi..




Veteriner Fakültesi Öğrencilerinin kedilerin hayvan hakları kapsamında refah içinde sağlık hizmetlerinin gerçekleştirilmesine dair bir farkındalık oluşturulması amacı ile gerçekleştirilen çalıştaya 42 Veteriner Fakültesi İntörn Öğrencisi katıldı.