Veteriner Fakültesi 16. Dönem Mezun Öğrencilerinden Fidan Dikim Etkinliği

OMÜ Veteriner Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri, 2023 Eğitim Öğretim yılı 16. Dönem mezun öğrenciler anısına Kurupelit Kampüsü içerisinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Törene Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Timur Gülhan, Prof. Dr. Şerife Tütüncü, Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Güzel, başhekim yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler katıldı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü etkinlikte yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz 2023 yılı mezunları Veteriner Hekimlik mesleğinin yeni neferleri olarak beş yıllık zorlu temel mesleki eğitimlerini tamamladılar. Bugün ise mezunlarımız kendileri ile anılacak, toprakla buluşturdukları fidanlar ile üniversitemizde gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma bilincine sahip olduklarını da gösterdiler” dedi.